Бременност

Най-важното за втория триместър – интервю с д-р Марта Дончева

Продължавам поредицата от теми, посветени на бременността, с ново интервю с моя гинеколог д-р Марта Дончева. Този път си говорим за особеностите на втория триместър и всичко, което една бъдеща майка е добре да знае за този период.

Определено темите в блога през това лято ще бъдат посветени на бременността. Предстоят още няколко много интересни и полезни интервюта с различни специалисти, които ви съветвам да не пропускате, ако очкавате бебе или планирате бременност!

Ако пък темата бременност изобщо не е актуална за вас в момента, насочете се към автоматичния ми генератор за рецепти, където може да откриете различни свежи летни предложения. Допълнително това лято ще качим в генератора нови рецепти, които ще бъдат публикувани само там! Ако желаете може да изберете опция да получавате известие при публикуване на нова рецепта.

Летни рецепти и ежедневни стори-та ще откриете и в профила ми в Инстаграм. Напоследък това е моята предпочитана социална мрежа, така че ако искате да общуваме по-често, последвайте ме там!

За финал, припоммням, че с Ваня Висарионава организираме последен за годината дамски уикенд в хотел Лъки Банско 28 – 30 юни. Сред гостите ни ще бъде и психолога Галина Гинчева, която ще обогати програмата ни с няколко практики за женска енергия – нещо изключително подходящо за седмицата на Еньовден! Имаме останали само 3 свободни студия, така че ако искате да не изпуснете това вълшебно преживяване, пишете ни! Всичко за условията и програмата на уикенда, може да видите тук!

User Avatar

About Маги Пашова

Маги Пашова е нутриционист и сертифциран хранителен терапевт по системата SOS (sequential oral sensory) за работа с деца с проблемно хранене. Има редица обучения в областта на early nutrition храненето през първите 1000 дни). Автор е на книгите “По-здрави бебета”, “Дневник на захранването”, “По-здрави деца” и др. Фокус на работата ѝ са бебета и малки деца, а целта ѝ е да помогне на повече родители за захранят и хранят децата си със спокойствие и увереност. С нейна подкрепа много родители отглеждат деца, които се хранят разнообразно и с апетит, изграждат позитивна връзка с храната и полезни хранителни навици.

One thought on “Най-важното за втория триместър – интервю с д-р Марта Дончева

  1. Поли каза:

    Чудесно, но с нетърпение очаквам и видеото за третия триместър, тъй като ми остава само месец и половина до термина. Ако може и съвети за естественото раждане да включите :)
    Много благодаря!

Comments are closed.