Маги Пашова

Казвам се Маги и вече повече от 10 години се занимавам с темата хранене. Завършила съм Canadian School of Natural Nutrition и имам редица допълнителни обучения, свързани с early nutrition (хранене на бъдещи майки и малки деца).

Фокусът на работата ми през последните години е свързан основно със захранване, детско и семейно хранене. На него са посветените книгите ми “По-здрави бебета” и “Дневник на захранването”, “Рецепти за щастлива бременност” и “По-здрави деца”. Чрез тях и чрез всичко, което споделям в сайта си и социалните мрежи искам да помогна на повече семейства да хранят децата си здравословно и вкусно с лекота и увереност. Хранителните навици и предпочитания, които изграждаме у децата си през първите им години, остават с тях за цял живот. Да изградим полезни навици за хранене е лесно! Нужно е само да знаем как! Ако не сте убедени, че знаете как, доверете ми се да бъда ваш партньор и да ви помогна да намерите правилния начин!

От 2022 г съм сертифициран хранителен терапевт по системата SOS feeding therapy, разрабтоена от д-р Кей Туми за работа с деца, проявяващи силно изявено злоядство и хранещи се с изключитлено ограничен брой храни.

След основната сертификация имам редица допълнителни обучения под формата на специализирани уъркшопи. През 2023 г завърших менторска програма, включваща обучение за напреднали и работа под супервизия към клиниката на д-р Туми.

Наученото ми дава възможност да помагам на родители, които срещат затруднения с храненето на детето си в бебешка или детска възраст. Подходът към всяко дете е индивидуален и има за цел да открие каква е причината за трудното хранене и как тази причина да бъде преодоляна. За мен е изключително удовлетворяващо, когато след съвместната ни работа родителите ми пишат, за да споделят, че детето им е започнало да опитва нови храни и да се храни по-добре. Щастлива съм, че напоследък получавам все повече такива писма!

Ако срещате подобни трудности, не се колебайте да се свържете с мен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *