Други

„Мама Говори“ – нашият нов аудио формат

Мама говори. Всички майки говорят. Понякога без да бъдат чути и разбрани. Но въпреки това мама има необходимост да говори! И ние потърсихме нов начин гласът ѝ да бъде чут!

„Мама Говори“ е новият аудио формат, който правим с Ваня Висарионова. Идеята се роди покрай общата ни програма „Не на диастазата“. Първоначално записахме няколко епизода със заглавие като това на програмата и по теми, свързани с нея. Скоро установихме обаче, че има и много други теми, по които бихме искали да говорим, да споделяме и самите ние да потърсим информация, канейки като гости специалисти от различни сфери. Тогава променихме името на подкаста на „Мама Говори“.

Избрахме формата подкаст не само защото е модерна, но и защото слушането на подкаст е много по-лесно от четенето на статия, гледането на влог или дори на ТВ предаване. Може да слушате подкаст, докато готвите, чистите, простирате или подреждате къщата, докато шофирате или се разхождате, докато тренирате. Необходими са ви само телефон и слушалки.

„Мама говори“ ще бъде подкаст от майки за майки. В него ще си говорим по всички теми от света на една майка – бременност, раждане, отглеждане на деца, лична грижа, управление на стреса и много други. Ще каним интересни гости, ще обсъждаме полезни теми.

Нов епизод на подкаста ще има всяка сряда и ще може да го слушате в предпочитания от вас канал:

За да сте сигурни, че няма да изпуснете някой епизод, абонирайте се за „Мама Говори“ в предпочитания от вас канал. Ако дадена серия ви хареса и ви е полезна, (а ние ще се постараем всички да са такива!), оставете ѝ оценка и коментар – така ще ни помогнете да достигнем до повече хора, а ние вярваме, че това е нужно, защото мама трябва да говори и гласът ѝ трябва да бъде чут!

В днешния епизод на подкаста говорим е със заглавие „Бебеносеното е магия“ и наш гост е сертифицирания инструктор по бебеносене – Криси от „Сгушени“. За мен с оглед на предстоящото раждане темата беше изключително интересна и полезна, каквато вярвам, че ще бъде и на много други бъдещи и наскоро родили майки. Съвсем скоро ни предстоят и теми, насочени към майки на по-големи деца, така че обещаваме да има по нещо за всеки!

User Avatar

About Маги Пашова

Маги Пашова е нутриционист и сертифциран хранителен терапевт по системата SOS (sequential oral sensory) за работа с деца с проблемно хранене. Има редица обучения в областта на early nutrition храненето през първите 1000 дни). Автор е на книгите “По-здрави бебета”, “Дневник на захранването”, “По-здрави деца” и др. Фокус на работата ѝ са бебета и малки деца, а целта ѝ е да помогне на повече родители за захранят и хранят децата си със спокойствие и увереност. С нейна подкрепа много родители отглеждат деца, които се хранят разнообразно и с апетит, изграждат позитивна връзка с храната и полезни хранителни навици.