Приготви си вкусна
зеленчукова супа за 5 минути!
Една супа,
много причини!


  • Повече зеленчуци

  • Повече протеини

  • Повече фибри

Защо създадох
тази супа

Като заета работеща майка, нутриционист и кулинарен блогър знам колко е трудно за една жена да отдели време за собствения си обяд. В продължение на години чувам от други жени една и съща история: “Искам да се храня пълноценно, но нямам време да пазарувам и готвя. Затова обичайно обядвам някакъв сандвич на работното си място или докато храня бебето.”

Исках да помогна на тези жени като им предложа лесна за приготвяне, топла и питателна храна, съдържаща полезни протеини, фибри и истински зеленчуци. Така се роди идеята за разтворима зеленчукова супа, която се приготвя за 5 минути – навсякъде и по всяко време.

Реализирането на идеята отне повече от две години, през които търсихме най-добрите съставки, най-добрите партньори, най-добрата технология и най-добрия вкус. Защото заетите жени заслужават най-доброто!
Как да си приготвиш супа
Препоръчвам ти да я комбинираш с богата цветна салата


  • Изсипи едно саше в чаша и долей 250 мл гореща вода

  • Разбъркай добре до разтваряне

  • Наслади се на твоята вкусна зеленчукова супа

Съставки

Протеини: Като жени ние се нуждаем от протеини, за да поддържаме мускулите си и да бъдем във форма. Протеини са ключови за здрава коса, кожа и нокти. Те ни засищат за по-дълго време и ни помагат да избегнем празните калории. Добавихме в супата грахов протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини и е богат на желязо.


Зеленчуци: Зеленчуците са в основата на всяко пълноценно хранене! Често пъти обаче те са в недостиг в менюто на заетата жена. Искахме нашата супа да съдържа истински зеленчуци и търсихме дълго, докато открием такива от органично земеделие, изсушени на слънце, така че да запазят максимално полезните си вещества.

Фибри: Фибрите са друг ключов елемент от доброто хранене. Те подпомагат редовната елиминация, осигуряват ситост и ни помагат да поддържаме желаното тегло.Добавихме в супата фибри под формата на инулин и златно ленено семе за повече полезност и повече плътност.

Без изкуствени овкусители и оцветители: Повечето разтворими продукти на пазара съдържат различни добавки за по-интензивен вкус и цвят. Държахме в нашата супа да има само естествени продукти и постигнахме добрия ѝ вкус с помощта на истински подправки, водорасли и морска сол.